UNDER SOLEN OVER VANDET

• Færge

• Billetsalg

Festivalforeningen Tunø

Festivalforeningen Tunø driver Tunø Festival, som er en medlemsdrevet forening med egne vedtægter..

Medlemskabet koster kr. 400,- om året.

Medlemmer som har købt billet kan gratis medbringe egne børn under 12 år.

Egne børn mellem 12 og 18 år kan medbringes mod køb af billet til kr. 600,-

Tunø Festival har en støtteforening. Den blev dannet i 1993 af "de gamle", som også i sin tid startede festivalen op. Motivationen for at starte endnu en forening var for det første at lave et forum, hvor de aktive medlemmer, som efterhånden trak sig tilbage, stadig kunne have et tilknytningsforhold til Tunø Festival og for det andet at bruge de mange erfaringer og ressourcer til at støtte de mennesker, der fortsætter, hvor de gamle slap. Støtten er ikke kun af erfaringsmæssig karakter. Den er sandelig også økonomisk. Det er således støtteforeningen, der arrangerer den årlige store medarbejderfest (dog med økonomisk tilskud fra festivalen).